- Referenties -

Wim Euverman Illustrations Artwork Gallery

prehistoric people cro-magnon hunters art Illustration

Entree - Fictie/fantasy - Vogelvluchten - Natuur - Geschiedenis - Schetsen - Referenties - Contact - Extra

Opdrachtgevers zeggen:

Wauw, wat mooi, en het eerste echte beeld van Dorestad als geheel! - Dr. A. Willemsen (Rijksmuseum van Oudheden)

U hebt een prachtig beeld van Dorestad gegeven en daarmee een bijdrage geleverd aan het voortleven van die trotse stad. - prof. dr. W. A. van Es

Helemaal geweldig, echt super!!!! Hier ben ik echt blij mee!! - Anne West (Auteur).
 
We zijn ontzettend tevreden over jouw werk –meer dan zelfs-! Ook complimenten van de rest!! - Nina (Beeld inkoper Zwijsen)

Met de tijdvaktekeningen compleet in de opgemaakte proef, zie je goed hoe ze hun functie doen - opvallend en fraai. Graag wil ik je bedanken voor je inspanning en je werk. Iedere tekening die binnenkwam hebben we met enthousiasme ontvangen, ook de auteurs zijn er blij mee. Mooi werk! - Ronald (Uitgever Malmberg)

Zag er prima uit en is al naar de drukker. - Rene (Creative Director Zeylmaker & Partners)

De illustraties voor het prentenboek zien er prachtig uit! - Carla (Grafisch ontwerper Delubas)

Klasse, wat je gedaan hebt. We vinden het echt te gek!! Ik stuur het nu allemaal verder naar de klant om het te laten "absegnen". Ik denk dat ik dan snel feedback krijg en dan meld ik me bij je.  Heel hartelijk bedankt voor de soepele samenwerking. - Eva (Artwork agency Walter holl)

Net hebben we jouw sneeuwwitje in de 'doorlichting' besproken en iedereen viel van z'n stoel, zo mooi vonden ze het! Vooral dat ze een beetje stevig is viel goed in de smaak bij hoofd- en mode-redactie. Ik ben er zelf ook erg blij mee en ik hoop jij ook! - Maaike (Beeldredactie Viva)

illustration
Copyright Wim Euverman. All rights reserved. The ownership of all images is absolute and worldwide. No image within this website may be reproduced in any form or by any means, without the prior permission in writing from the artist.