- Illustraties / Artwork van Wim Euverman -

Wim Euverman Illustrations Artwork Gallery

Fantasy art by Wim Euverman Illustrations

Entree - Fictie/fantasy - Vogelvluchten - Natuur - Geschiedenis - Schetsen - Referenties - Contact - Extra

Veel plezier!

wim holding a piece of one of his dino-puzzlesBedankt voor uw bezoek aan mijn pagina's met illustraties en artwork.  Ik ben een ervaren illustrator, heb aan een verscheidenheid van projecten meegewerkt, met expertise in uitgaven voor jongeren, kinderboeken, educatie, informatieborden en bordspellen. Momenteel woon ik in Utrecht. Sinds 1991 freelance ik en geniet er ten volle van. Mijn werk wordt gebruikt in publishing, advertising, corporate communications, design, editorial, musea en op het internet.
De afbeeldingen op deze website zijn door een grote variatie aan opdrachtgevers besteld. Samenwerken doe ik graag, met aanwijzingen kan ik goed overweg en ik zet m'n creativiteit graag in.
Als u een idee wilt krijgen hoe het is om met me te werken bezoekt u dan m'n referenties-pagina. Daar vind u reacties van professionals die met me samenwerkten. Heeft u een project in gedachten waarbij u me zou willen betrekken belt of emailt u me dan.
Veel plezier tijdens uw bezoek aan mijn site. Ik hou van mijn werk en hoop dat u het ook mooi vindt!

illustration
Copyright Wim Euverman. All rights reserved. The ownership of all images is absolute and worldwide. No image within this website may be reproduced in any form or by any means, without the prior permission in writing from the artist. Photo: Sjaak Ramakers.